Tимска работа: Кој се грижи?

IPCRG (Меѓународната Респираторна Група во Примарна Заштита) ја организира својата 8ма Светска Конференција во периодот од 25-28 Мај во Амстердам на тема:

Tимска работа: Кој се грижи?

Вредноста од Мултидисциплинарна Респираторна Грижа за
Пациентите, Клиничарите и Здравствените Системи.

Повеќе информации за Програмата, Апстрактите, Регистрацијата и се во врска со Конференцијата побарајте на web страната на Конференцијата