Листа на презентации и нивни автори од 4-от Симпозиум на ЗССМ

Листа на презентации и нивни автори од 4-от Симпозиум на Здружението на специјалисти по семејна медицина на тема „Антибиотици во примарна заштита – Одговорноста е ЗАЕДНИЧКА“ Инфекции 17 Недела Пневмококни…

Коментарите се исклучени на Листа на презентации и нивни автори од 4-от Симпозиум на ЗССМ

Книга на апстракти од 4. Симпозиум

Листа на презентации и нивни автори од 4-от Симпозиум на Здружението на специјалисти по семејна медицина на тема „Антибиотици во примарна заштита – Одговорноста е ЗАЕДНИЧКА“ Книга на абстракти 2019

Коментарите се исклучени на Книга на апстракти од 4. Симпозиум

Најава за 4 Симпозиум на ЗССМ-РГ

Почитувани колеги и соработници, со задоволство го најавуваме 4 Симпозиум на ЗССМ-РГ со тема: Антибиотици во Примарна Заштита - Одговорноста е ЗАЕДНИЧКА . Симпозиумот ќе се одржи во просториите на…

Коментарите се исклучени на Најава за 4 Симпозиум на ЗССМ-РГ

4. СИМПОЗИУМ

4. Симпозиум - Антибиотици во примарна заштита ОДГОВОРНОСТА Е ЗАЕДНИЧКА ! 17 - 18 Ноември 2019, ДАРЕ ЏАМБАЗ - Скопје За Симпозиумот ГЛАВНА ТЕМА: Антибиотици во примарна заштита – Одговорноста…

3. СИМПОЗИУМ

3. Симпозиум - Антибиотици во примарна заштита докази, убедувања, пракса 15 - 17 Март 2017, медицински факултет - скопје За Симпозиумот ГЛАВНА ТЕМА: Антибиотици во примарна заштита – Докази, Убедувања,…

Презентации и материјали од 2. Симпозиум

Листа на презентации и нивни автори од 2-от Симпозиум на Здружението на специјалисти по семејна медицина на тема „Антибиотици..? Да, но НЕ кај АРИ!“ Книга на абстракти When should we…

Коментарите се исклучени на Презентации и материјали од 2. Симпозиум

1. СИМПОЗИУМ

1. Симпозиум - Антибиотици во примарна заштита Предизвици за подобрување 01 - 02 Мај, хотел метропол, охрид, р.Македонија За Симпозиумот ГЛАВНА ТЕМА: Антибиотици во примарна заштита – Докази, Убедувања, Пракса…

2. СИМПОЗИУМ

2. Симпозиум - Антибиотици во примарна заштита Антибиотици...? Да, но не кај АРИ! 18 - 19 Ноември, Скопје, Р.Македонија За Симпозиумот ГЛАВНА ТЕМА: Антибиотици...? Да, но не кај АРИ! Втор…