Листа на презентации и нивни автори од 4-от Симпозиум на ЗССМ

Листа на презентации и нивни автори од 4-от Симпозиум на Здружението на специјалисти по семејна медицина на тема „Антибиотици во примарна заштита – Одговорноста е ЗАЕДНИЧКА“ Инфекции 17 Недела Пневмококни…

Коментарите се исклучени на Листа на презентации и нивни автори од 4-от Симпозиум на ЗССМ

Книга на апстракти од 4. Симпозиум

Листа на презентации и нивни автори од 4-от Симпозиум на Здружението на специјалисти по семејна медицина на тема „Антибиотици во примарна заштита – Одговорноста е ЗАЕДНИЧКА“ Книга на абстракти 2019

Коментарите се исклучени на Книга на апстракти од 4. Симпозиум

Обраќање на ЗССМ-РГ

Почитувани колеги и пријатели, По повод одбележувањето на Светската недела и Европскиот ден за свесноста за антибиотиците, Здружение на специјалисти по семејна медицина – Респираторна група - ЗССМ-РГ, и Центарот…

Коментарите се исклучени на Обраќање на ЗССМ-РГ

Најава за 4 Симпозиум на ЗССМ-РГ

Почитувани колеги и соработници, со задоволство го најавуваме 4 Симпозиум на ЗССМ-РГ со тема: Антибиотици во Примарна Заштита - Одговорноста е ЗАЕДНИЧКА . Симпозиумот ќе се одржи во просториите на…

Коментарите се исклучени на Најава за 4 Симпозиум на ЗССМ-РГ

Презентации и материјали од 2. Симпозиум

Листа на презентации и нивни автори од 2-от Симпозиум на Здружението на специјалисти по семејна медицина на тема „Антибиотици..? Да, но НЕ кај АРИ!“ Книга на абстракти When should we…

Коментарите се исклучени на Презентации и материјали од 2. Симпозиум

Најава за 3 Симпозиум на ЗССМ

Драги колеги и пријатели, Здружението на специјалисти по семејна медицина – Респираторна група во соработка со Центарот за семејна медицина при Медицинскиот факултет во Скопје и Меѓународната респираторна група во…

Коментарите се исклучени на Најава за 3 Симпозиум на ЗССМ

Најава за 2. Симпозиум: Антибиотици..? Да, но НЕ кај АРИ!

Драги колеги и пријатели, Здружението на специјалисти по семејна медицина – Респираторна група во соработка со Центарот за семејна медицина при Медицинскиот факултет во Скопје и Меѓународната респираторна група во…

Коментарите се исклучени на Најава за 2. Симпозиум: Антибиотици..? Да, но НЕ кај АРИ!

Tимска работа: Кој се грижи?

IPCRG (Меѓународната Респираторна Група во Примарна Заштита) ја организира својата 8ма Светска Конференција во периодот од 25-28 Мај во Амстердам на тема: Tимска работа: Кој се грижи? Вредноста од Мултидисциплинарна…

Коментарите се исклучени на Tимска работа: Кој се грижи?

Благодарност за успешно одржаниот прв симпозиум

Почитувани колеги, драги пријатели, во името на Здружението на специјалисти по семејна медицина - Респираторна група, би сакала на сите, кои зедовте активно учество, да ви се заблагодарам и честитам…

Коментарите се исклучени на Благодарност за успешно одржаниот прв симпозиум

Прв Симпозиум: Антибиотици во Примарна Заштита предизвици за подобрување

Драги колеги и пријатели, Здружението на специјалисти по семејна медицина – Респираторна група во соработка со Центарот за семејна медицина при Медицинскиот факултет во Скопје и Меѓународната респираторна група во…

Коментарите се исклучени на Прв Симпозиум: Антибиотици во Примарна Заштита предизвици за подобрување