Static overlay

Р А З В О Ј

Static overlay

Е Д У К А Ц И Ј А

previous arrow
next arrow

Активности

Обраќање на ЗССМ-РГ

Почитувани колеги и пријатели, По повод одбележувањето на Светската недела и Европскиот ден за свесноста за антибиотиците, Здружение на специјалисти…

Симпозиуми

Почитувани колеги,

Добредојдовте на страницата на Здружение на Специјалисти по Семејна Медицина – Респираторна Група (ЗССМ – РГ)

Основна цел и мисија на нашето здружение е промоција, унапредување и јакнење на истражувачката дејност и едукацијата на ниво на Примарната здравствена заштита, од областа на респираторната медицина и Медицината воопшто.

Ценејќи го Вашето знаење и искуство Ве повикувам да ни се придружите и со Вашите предлози, идеи и труд, заедно да ги оствариме целите.

president

Претседател

Мр Сци Радмила Ристовска

Специјалист по медицина на труд и Семејна медицина