Книга на апстракти од 4. Симпозиум

Листа на презентации и нивни автори од 4-от Симпозиум на Здружението на специјалисти по семејна медицина на тема „Антибиотици во примарна заштита – Одговорноста е ЗАЕДНИЧКА“ Книга на абстракти 2019

Коментарите се исклучени на Книга на апстракти од 4. Симпозиум

Обраќање на ЗССМ-РГ

Почитувани колеги и пријатели, По повод одбележувањето на Светската недела и Европскиот ден за свесноста за антибиотиците, Здружение на специјалисти по семејна медицина – Респираторна група - ЗССМ-РГ, и Центарот…

Коментарите се исклучени на Обраќање на ЗССМ-РГ

Најава за 4 Симпозиум на ЗССМ-РГ

Почитувани колеги и соработници, со задоволство го најавуваме 4 Симпозиум на ЗССМ-РГ со тема: Антибиотици во Примарна Заштита - Одговорноста е ЗАЕДНИЧКА . Симпозиумот ќе се одржи во просториите на…

Коментарите се исклучени на Најава за 4 Симпозиум на ЗССМ-РГ

Презентации и материјали од 2. Симпозиум

Листа на презентации и нивни автори од 2-от Симпозиум на Здружението на специјалисти по семејна медицина на тема „Антибиотици..? Да, но НЕ кај АРИ!“ Книга на абстракти When should we…

Коментарите се исклучени на Презентации и материјали од 2. Симпозиум

Најава за 3 Симпозиум на ЗССМ

Драги колеги и пријатели, Здружението на специјалисти по семејна медицина – Респираторна група во соработка со Центарот за семејна медицина при Медицинскиот факултет во Скопје и Меѓународната респираторна група во…

Коментарите се исклучени на Најава за 3 Симпозиум на ЗССМ

Најава за 2. Симпозиум: Антибиотици..? Да, но НЕ кај АРИ!

Драги колеги и пријатели, Здружението на специјалисти по семејна медицина – Респираторна група во соработка со Центарот за семејна медицина при Медицинскиот факултет во Скопје и Меѓународната респираторна група во…

Коментарите се исклучени на Најава за 2. Симпозиум: Антибиотици..? Да, но НЕ кај АРИ!

Tимска работа: Кој се грижи?

IPCRG (Меѓународната Респираторна Група во Примарна Заштита) ја организира својата 8ма Светска Конференција во периодот од 25-28 Мај во Амстердам на тема: Tимска работа: Кој се грижи? Вредноста од Мултидисциплинарна…

Коментарите се исклучени на Tимска работа: Кој се грижи?

Благодарност за успешно одржаниот прв симпозиум

Почитувани колеги, драги пријатели, во името на Здружението на специјалисти по семејна медицина - Респираторна група, би сакала на сите, кои зедовте активно учество, да ви се заблагодарам и честитам…

Коментарите се исклучени на Благодарност за успешно одржаниот прв симпозиум

Прв Симпозиум: Антибиотици во Примарна Заштита предизвици за подобрување

Драги колеги и пријатели, Здружението на специјалисти по семејна медицина – Респираторна група во соработка со Центарот за семејна медицина при Медицинскиот факултет во Скопје и Меѓународната респираторна група во…

Коментарите се исклучени на Прв Симпозиум: Антибиотици во Примарна Заштита предизвици за подобрување

Седма светска конференција на ИПЦРГ во Атина

Во периодот од 21 до 24 Мај 2014 година, во Атина, беше одржана седмата светска Конференција на Меѓународната респираторна група од Примарната здравствена заштита (IPCRG) на тема: „Еден здив на…

Коментарите се исклучени на Седма светска конференција на ИПЦРГ во Атина
Close Menu
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter