Најава за 3 Симпозиум на ЗССМ

Драги колеги и пријатели, Здружението на специјалисти по семејна медицина – Респираторна група во соработка со Центарот за семејна медицина при Медицинскиот факултет во Скопје и Меѓународната респираторна група во примарна заштита, го организира третиот симпозиум со меѓународно учество на тема: Истиот ќе се одржи од 17 до 19 ноември 2017 година, во просториите на…

2 simpozium

Најава за 2 Симпозиум: Антибиотици..? Да, но НЕ кај АРИ!

Драги колеги и пријатели, Здружението на специјалисти по семејна медицина – Респираторна група во соработка со Центарот за семејна медицина при Медицинскиот факултет во Скопје и Меѓународната респираторна група во примарна заштита, го организира Вториот симпозиум со меѓународно учество на тема: Антибиотици во примарна заштита – Антибиотици..? Да, но НЕ кај АРИ!” Истиот ќе се…

1 simpozium

Благодарност за успешно одржаниот прв симпозиум

Почитувани колеги, драги пријатели, во името на Здружението на специјалисти по семејна медицина – Респираторна група, би сакала на сите, кои зедовте активно учество, да ви се заблагодарам и честитам за успешно одржаниот прв Симпозиум „Антибиотици во Примарна заштита – предизвици за подобрување“. Воедно благодарност и до: Лек – Скопје ДООЕЛ Ведра Интернешенал АД Софија…