Прв Симпозиум: Антибиотици во Примарна Заштита предизвици за подобрување

Драги колеги и пријатели, Здружението на специјалисти по семејна медицина – Респираторна група во соработка со Центарот за семејна медицина при Медицинскиот факултет во Скопје и Меѓународната респираторна група во примарна заштита, го организира Првиот симпозиум со меѓународно учество на тема: Антибиотици во примарна заштита – предизвици за подобрување” Истиот ќе се одржи од 1…