Обраќање на ЗССМ-РГ

Почитувани колеги и пријатели, По повод одбележувањето на Светската недела и Европскиот ден за свесноста за антибиотиците, Здружение на специјалисти по семејна медицина – Респираторна група - ЗССМ-РГ, и Центарот…

Коментарите се исклучени на Обраќање на ЗССМ-РГ