Листа на презентации и нивни автори од 4-от Симпозиум на ЗССМ

Листа на презентации и нивни автори од 4-от Симпозиум на Здружението на специјалисти по семејна медицина на тема „Антибиотици во примарна заштита – Одговорноста е ЗАЕДНИЧКА“ Инфекции 17 Недела Пневмококни…

Коментарите се исклучени на Листа на презентации и нивни автори од 4-от Симпозиум на ЗССМ

Книга на апстракти од 4. Симпозиум

Листа на презентации и нивни автори од 4-от Симпозиум на Здружението на специјалисти по семејна медицина на тема „Антибиотици во примарна заштита – Одговорноста е ЗАЕДНИЧКА“ Книга на абстракти 2019

Коментарите се исклучени на Книга на апстракти од 4. Симпозиум

Најава за 4 Симпозиум на ЗССМ-РГ

Почитувани колеги и соработници, со задоволство го најавуваме 4 Симпозиум на ЗССМ-РГ со тема: Антибиотици во Примарна Заштита - Одговорноста е ЗАЕДНИЧКА . Симпозиумот ќе се одржи во просториите на…

Коментарите се исклучени на Најава за 4 Симпозиум на ЗССМ-РГ